Freya

Spreken is Freya niet vreemd.

Als logopediste weet zij als geen ander om te gaan met spraak, slikken en  kinderen.

Zij wordt vaak gezien op de basisschool “de kingbeek”, maar ook in Susteren en omstreden.

Na afronding van mijn HBO opleiding logopedie in februari 2001, heb ik een aantal jaren gewerkt voor verschillende logopediepraktijken voor kinderen en volwassenen.

Daarnaast heb ik in diverse verpleeg- en verzorgingstehuizen ouderen met neurologische problemen en jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel begeleid (o.a. de Hamboskliniek). Verder heb ik als logopedist en communicatieondersteuner enkele jongvolwassenen met meervoudige beperkingen een jaar begeleid binnen een woonproject (Kwecoo).

In 2008 ben ik als logopedist werkzaam geweest in de Logopediepraktijk S. Slot. In 2009 ben ik als maat toegetreden tot de praktijk. Sindsdien voert de praktijk de naam “Logopediepraktijk S. Slot en F. Moolhuijsen”.
Naast de praktijk in Susteren voer ik de vrijdagen praktijk in Grevenbicht en Obbicht en ben ik ook in het kinderteam actief als logopediste.

Binnen de therapie reik ik u en uw kind tools en handvatten aan, zodat uw kind de taal leert gebruiken als een communicatiemiddel. Wanneer er vragen en / of onzekerheden zijn rondom communicatie of eten, sta ik u graag ter woord.

 
 

Meer logopedie...

Klik hier en lees meer over logopedie S.Slot en F. Moolhuijsen

 

naar de site

Maak een afspraak bij SOLF

Interesse om eens contact op te nemen met ons?

Klik hier...