Claire

Claire is in Grevenbicht en Obbicht reeds jaren bekend als als musicus in de harmonie, maar natuurlijk ook als  fysiotherapeute bij Fysiotherapie Tenney en

Haar passie ligt echter ook bij kinderen. Daarom was zij meer als bereid om dit initiatief van het SOLF mee te participeren.

In 2013 heb ik aan de hogeschool in Eindhoven mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Sindsdien ben ik met veel plezier als fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Tenney in Grevenbicht en Obbicht.

Naast Fysiotherapie Tenney heb ik nog een aantal jaar in Hoogveld gewerkt. Direct na het afronden van de opleiding fysiotherapie, ben ik gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie in Breda.

Middels deze specialisatie wilde ik mijn competenties graag verder uitbreiden en zo ook de allerkleinsten de zorg kunnen bieden die soms nodig is. Mijn afstudeeronderzoek was gericht op het meten van posturale controle (houdingscontrole) bij kinderen. De specialisatie kinderfysiotherapie heb ik in juni 2017 afgerond.

Als kinderfysiotherapeut binnen het team behandel ik kinderen van 0 tot 18 jaar met een achterstand in de motorische ontwikkeling of problemen met  bewegingsvaardigheden.

Meer fysiotherapie...

Klik hier en lees meer overfysiotherapie Tenney.

 

naar de site

Maak een afspraak bij SOLF

Interesse om eens contact op te nemen met ons?

Klik hier...